Hlavná stránka > Prílohy > Zemiaková prílohy

Zemiaky na paprike

  autor   2420x

Suroviny:
6 zemiakov
150 až 200 g údeného mäsa (prípadne mäkkej salámy)
3 lyžice kyslej smotany
30 g masla
olej
soľ.


Postup:
Očistené zemiaky spolovice uvaríme, vrch odrežme a vnútro každého zemiaka opatrne vydlabeme. Úeninu pomelieme, rozmiešame so smotanou a maslom, osolíme a hmotou naplníme zemiaky. Pekáč vymastíme olejom, zemiaky poukladáme vedľa seba, polejeme smotanou a upečieme.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 6 zemiakov
150 až 200 g údeného mäsa (prípadne mäkkej salámy)
3 lyžice kyslej smotany
30 g masla
olej
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 12 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.