Hlavná stránka > Prílohy > Zemiaková prílohy

Zemiaková roláda

  autor   2931x

Suroviny:
120 g pretretých zemiakov
120 g masla
120 g výberovej múky
pol lyžice karí korenia. Plnka: 150 g pomletej šunky
1 vajce
30 g masla
žĺtok na natieranie.


Postup:
Z pretretých zemiakov, masla, múky a korenia vypracujeme hladké cesto, vyvaľkáme na hrúbku 10 mm, potrieme plnkou (šunka, rozšľahané maslo a rozpustené maslo) a skrútime. Potrieme žĺtkom a upečieme na vymastenom plechu pri teplote 200 oC.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 120 g pretretých zemiakov
120 g masla
120 g výberovej múky
pol lyžice karí korenia. Plnka: 150 g pomletej šunky
1 vajce
30 g masla
žĺtok na natieranie.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 17 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.