Hlavná stránka > Prílohy > Zemiaková prílohy

Zemiaková fašírka

  autor   2837x

Suroviny:
1000 g zemiakov
2 vajcia
olej
hladká múka
strúhanka
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Očistené zemiaky uvaríme, po vychladnutí pretlačíme na strojčeku alebo na sitku, pridáme trocha hladkej múky, 1 vajce a rukami dobre vypracujeme. Podľa chuti okoreníme. Vyformujeme pagáčiky - ako z mäsa - obalíme do múky, vajíčka a strúhanky a v horúcom oleji vypražíme.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1000 g zemiakov
2 vajcia
olej
hladká múka
strúhanka
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.1/5 ( 17 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.