Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Zeleninová marináda

  autor   2183x

Suroviny:
Na 1000 ml vody dáme po 50 g každej koreňovej zeleniny (mrkva
petržlen
zeler
cibuľa
pór)
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice oleja
2 lyžice octu
1 bobkový list
4 zrnká nového korenia
2 klinčeky
na hrot noža mletého čierneho korenia
soľ.


Postup:
Na 1000 ml vody dáme po 50 g každej koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler, cibuľa, pór), 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, 2 lyžice octu, 1 bobkový list, 4 zrnká nového korenia, 2 klinčeky, na hrot noža mletého čierneho korenia, soľ.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Na 1000 ml vody dáme po 50 g každej koreňovej zeleniny (mrkva
petržlen
zeler
cibuľa
pór)
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice oleja
2 lyžice octu
1 bobkový list
4 zrnká nového korenia
2 klinčeky
na hrot noža mletého čierneho korenia
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.6/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.