Hlavná stránka > Pre športovcov > Fitness

Zelenina na smotane

  autor   2492x

Suroviny:
1 cibuľa
1 karfiol
1 malý patizón
30g masla
2dl smotany na varenie 0.5 dl kyslej smotany
lístky tymianu
2 až 3 lyžičky hladkej múky na zahustenie
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
zeleninový vývar
cestoviny


Postup:
Patizón očistíme a pokrájame na kúsky. Karfiol rozoberieme na menšie ružičky. Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájaný patizón s ružičkami karfiolu, osolíme, ochutíme vegetou a opečieme. Podlejeme vývarom a uvaríme domäkka. V 1 dl smotany na varenie vymiešame hladkú múku a so zvyšnou smotanou ju pridáme k uvarenej zelenine. Krátko povaríme, okoreníme, pridáme kyslú smotanu a premiešame. Cestoviny uvarené v osolenej vode scedíme, pokvapkáme olejom a zmiešame so zeleninou. Dozdobíme lístkami tymianu.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 cibuľa
1 karfiol
1 malý patizón
30g masla
2dl smotany na varenie 0.5 dl kyslej smotany
lístky tymianu
2 až 3 lyžičky hladkej múky na zahustenie
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
zeleninový vývar
cestoviny
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 9 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.