Hlavná stránka > Prílohy > Zemiaková prílohy

Vyprážané zemiaky na taliansky spôsob

  autor   3819x

Suroviny:
600 g zemiakov
olej
1 strúčik cesnaku
30 g polohrubej múky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.


Postup:
Zemiaky očistíme, nakrájame na kolieska, umyjeme, osušíme a posolíme. Obalíme ich múkou a vypražíme vo väčšom množstve oleja, v ktorom sme opražili strúčik cesnaku. Vypražné zemiaky vyberieme, uložíme na zohriate taniere a ihneď posypeme väčším množstvom zelenej petržlenovej vňate.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g zemiakov
olej
1 strúčik cesnaku
30 g polohrubej múky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 22 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.