Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Vyprážané bravčové rezne

  autor   5667x

Suroviny:
400 g bravčového mäsa zo stehna
1 vajce
2 lyžice mlieka
strúhanka
tuk na vyprážanie
hladká múka
soľ.


Postup:
Mäso umyjeme a nakrájame na rezne. Naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme múkou, vajcom rozšľahaným s mliekom, s trochou soli a strúhankou. Rezne vypražíme na rozpálenom tuku z oboch strán dočervena. Podávame podľa chuti s dusenou ryžou, varenými zemiakmi, opekanými zemiakmi, hranolkami alebo zemiakovým šalátom. Ako príloha sa vynikajúco hodí hlávkový šalát alebo zavárané uhorky v sladkokyslom náleve.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 400 g bravčového mäsa zo stehna
1 vajce
2 lyžice mlieka
strúhanka
tuk na vyprážanie
hladká múka
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.