Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z rôznych druhov mäsa

Tuniakové guľky

  autor   1992x

Suroviny:
1 väčšiu konzervu tuniaka vo vlastnej šťave
1 vajce
petržlenová vňať
strúhanka
1PL hl.múky
olej
soľ
mleté čierne korenie (korenie podľa vlastnej chute).


Postup:
Konzervu tuniaka zlejeme a dáme do misky,zmiešame s vajíčkom a nasekanou petržlenovou vňaťou,pridáme soľ,korenie a premiešame.Pridáme múku,strúhanku a znovu premiešame tak aby sa všetko spolu spojilo. Robíme guľky a dáme ich na cca 20 minút do chladničky.
Guľky dáme na olejom vymastený plech ( najlepšie na papier na pečenie) a pečieme vo vyhriatej rúre asi tak 15-20 minút kým guľky nebudú upečené do zlata,chrumkava


Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 väčšiu konzervu tuniaka vo vlastnej šťave
1 vajce
petržlenová vňať
strúhanka
1PL hl.múky
olej
soľ
mleté čierne korenie (korenie podľa vlastnej chute).
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 8 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.