Hlavná stránka > Koláče > Rôzne druhy koláčov

Trasený koláč

  autor   6877x

Suroviny:
PIŠKÓTA:
3 vajcia
30 dkg práškového alebo kryštálového cukru
1 prášok do pečiva
25 dkg polohrubej múky
2 dcl oleja
2 dcl mlieka
PLNKA:
2 OLÉ pudingy (bez varenia)
2 rôzne kompóty podľa chuti
2 šlahačkové smotany
2 stužovače
1 vanilkový cukor
šlahačka na ozdobu
RADA:
ak chcete tmavé cesto a bledú plnku
do cesta pridajte ešte aj 2 lyžice kakaa a pudingy kúpte vanilkové


Postup:
PIŠKÓTA: Vajcia s cukrom vymiešame, pridáme olej, mlieko a nakoniec múku zmiešanú s práškom do pečiva (koláč potom viac nafúkne)a dobre premiešame. PLNKA: Do väčšej uzatvárateľnej misky dáme pudingy bez varenia,jeden kompót aj so šťavou a druhý bez šťavy,šlahačkové smotany,stužovače,vanilkový cukor.Zatvoríme a silno trasieme,až kým sa nevytvorí hustá zmes. Po vytrasení navrstvíme na vlažnú piškótu a dáme ztuhnúť do chladničky. Pred podávaním ozdobíme šlahačkou... Dobrú chuť!!!

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced PIŠKÓTA:
3 vajcia
30 dkg práškového alebo kryštálového cukru
1 prášok do pečiva
25 dkg polohrubej múky
2 dcl oleja
2 dcl mlieka
PLNKA:
2 OLÉ pudingy (bez varenia)
2 rôzne kompóty podľa chuti
2 šlahačkové smotany
2 stužovače
1 vanilkový cukor
šlahačka na ozdobu
RADA:
ak chcete tmavé cesto a bledú plnku
do cesta pridajte ešte aj 2 lyžice kakaa a pudingy kúpte vanilkové
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 8 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.