Tiramisu

  autor   1881x

Suroviny:
200 g piškót
400 g Lučiny alebo nátierkového masla
2 šľahačkovej smotany 6 PL cukru
3 dl kávy
Amareto (mandľový likér)
rum


Postup:
Šľahačku vyšľaháme a pridáme do nej práškový cukor, nátierkové maslo, jednu alebo 2 lyžice amareta a premiešame. Do kávy pridáme lyžicu rumu a namočíme do nej piškóty. Dno tortovej formy vyložíme piškótami. Na piškóty dáme vrstvu krému a znova rozložíme piskoty, na ktoré dáme znova vrstvu krému. Nakoniec dáme poslednú vrstvu piškót, na ktoré dáme už len trocha krému a zarovnáme. Tortu posypeme kakaom a odložíme aspoň na 3 hodiny do chladničky.

Zdroj: http://www.akosatorobi.sk/video/1288/tiramisu-torta


Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 200 g piškót
400 g Lučiny alebo nátierkového masla
2 šľahačkovej smotany 6 PL cukru
3 dl kávy
Amareto (mandľový likér)
rum
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.1/5 ( 9 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.