Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Švédska majonéza

  autor   2095x

Suroviny:
Na 100 ml majonézy pridáme rovnaké množstvo rozmixovanej jablkovej dužiny a nastrúhaného chrenu
práškový cukor podľa chuti a soľ.


Postup:
Do majonézy zamiešame jablkovú dužinu a nastrúhaný chren, podľa chuti osolíme alebo osladíme a uložíme do chladničky na asi 3 až 6 hodín. Pred použitím majonézu ešte raz premiešame. Podávame k studeným i teplým rybám a k studeným pečeným mäsám.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Na 100 ml majonézy pridáme rovnaké množstvo rozmixovanej jablkovej dužiny a nastrúhaného chrenu
práškový cukor podľa chuti a soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.2/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.