Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Studená omáčka s hubami

  autor   2063x

Suroviny:
1 bielok
6 žĺtkov uvarených natvrdo
2 čajové lyžičky horčicového prášku (alebo 2 lyžice horčice)
2 huby
lyžica olív
70 ml octu
1 uhorka
2 lyžice slnečnicového oleja
1 lyžica nakrájanej cibule
lyžica nakrájaného kôpru
lyžica kapár
6 kociek cukru
soľ.


Postup:
Horčicový prášok zavaríme 2 čajovými lyžičkami vriacej vody (alebo použijeme horčicu), pridáme žĺtky, drvený cukor, olivový olej, soľ, ocot. Primiešame bielok, čerstvú uhorku, nakladané huby a kôpor, ktoré sme nakrájali na drobné kúsky. Zmes dôkladne rozmiešame. Môžme pridať aj kapary a olivy.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 bielok
6 žĺtkov uvarených natvrdo
2 čajové lyžičky horčicového prášku (alebo 2 lyžice horčice)
2 huby
lyžica olív
70 ml octu
1 uhorka
2 lyžice slnečnicového oleja
1 lyžica nakrájanej cibule
lyžica nakrájaného kôpru
lyžica kapár
6 kociek cukru
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 16 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.