Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Španielske kuracie prsia

  autor   2680x

Suroviny:
vykostené kuracie prsia z 2 kurčiat
soľ
40 g hladkej múky
2 až 3 lyžice oleja
2 strúčiky cesnaku
1 kávová lyžička mletej červenej papriky
1 cibuľa
4 paradajky
petržlenová vňať


Postup:
Porcie kurčaťa zľahka naklepeme, osolíme, pomúčime a na miernom ohni opečieme na oleji z oboch strán dozlatista. Pridáme posekaný cesnak, cibuľu, poprášime mletou sladkou červenou paprikou, trochu podlejeme a dusíme domäkka. Hotové porcie dáme na zohriaté taniere a obložíme grilovanými paradajkami posypanými petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced vykostené kuracie prsia z 2 kurčiat
soľ
40 g hladkej múky
2 až 3 lyžice oleja
2 strúčiky cesnaku
1 kávová lyžička mletej červenej papriky
1 cibuľa
4 paradajky
petržlenová vňať
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.6/5 ( 5 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.