Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z tresky

Rybie karbošky

  autor   2631x

Suroviny:
Filé z treskovitých rýb 4x100g Radoma
vegeta
maslo
3 žemle namočené v mlieku
1 vajce
cibuľa
obaľovacia zmes: strúhanka
sézamové semienka
petržlen
korenie na obaľovanie
príloha: 1 kg Zemiakové hranolky Radoma


Postup:
Filé posolíme a podusíme na masle. Necháme vychladnúť a potom roztlačíme vidličkou. Pridáme vyžmýkanú žmľu, 1 vajce, nakrájanú cibuľu. Ak je hmota riedka, zahustíme ju hladkou múkou a tvoríme malé placky, ktoré obaľujeme v pripravenej zmesi a kladieme na vymastený pekáč a pečieme v trúbe z oboch strán.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Filé z treskovitých rýb 4x100g Radoma
vegeta
maslo
3 žemle namočené v mlieku
1 vajce
cibuľa
obaľovacia zmes: strúhanka
sézamové semienka
petržlen
korenie na obaľovanie
príloha: 1 kg Zemiakové hranolky Radoma
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 28 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.