Hlavná stránka > Vianoce > Polievky

Rybacia polievka s kyslou kapustou

  autor   2018x

Suroviny:
300 g kapra
40 g masla
1 cibuľa
200 g kyslej kapusty
40 g hladkej múky
1 liter vody
50 g paradajkového pretlaku
1.5 dl kyslej smotany


Postup:
Rybu očistíme a podusíme v troche osolenej vody. Na masle osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájanú kapustu, zaprášime múkou a osmažíme. Potom zriedime vývarom z húb, pridáme horúcu vodu a chvíľu povaríme Nakoniec ochutíme pretlakom. Na tanier položíme kúsok ryby, lyžicu hustej kyslej smotany a zalejeme horúcou polievkou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 300 g kapra
40 g masla
1 cibuľa
200 g kyslej kapusty
40 g hladkej múky
1 liter vody
50 g paradajkového pretlaku
1.5 dl kyslej smotany
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.8/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.