Hlavná stránka > Nátierky > Nátierky

Rybacia nátierka

  autor   5919x

Suroviny:
Budeme potrebovať: väčšiu konzervu sardiniek
alebo makrel
1 menšiu cibuľu
horčicu
2 vajíčka
rastlinné maslo
2 trojuholníčky taveného syra
kyslú smotanu
alebo biely jogurt
soľ
vegetu
mleté čierne korenie


Postup:
Cibuľu nakrájame nadrobno, vložíme do misky, pridáme sardinky a rozmiešame. Vajíčka uvaríme natvrdo a nadrobno posekáme, pridáme k zmesi. Podľa chuti pridáme maslo (1-2 polievkové lyžice), syr, smotanu, asi 2-3 čajové lyžičky horčice, a dochutíme vegetou, soľou a korením. Podávame s čerstvým zemiakovým chlebom a čajom. (Kto má kuchynský robot, alebo mixér môž si nátierku vyšľahať do peny; v takom prípade netreba nič krájať nadrobno.)

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Budeme potrebovať: väčšiu konzervu sardiniek
alebo makrel
1 menšiu cibuľu
horčicu
2 vajíčka
rastlinné maslo
2 trojuholníčky taveného syra
kyslú smotanu
alebo biely jogurt
soľ
vegetu
mleté čierne korenie
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.5/5 ( 28 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.