Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Bravčové

Ražniči z trúby

  autor   2455x

Suroviny:
600g bravčového mäsa nakrájaného na kocky
klobása nakrájaná na kolieska
anglická slanina
šampióny
cibuľa
červená a zelená paprika
soľ
mleté čierne korenie
korenie Gyros


Postup:
Všetky suroviny nakrájame na menšie kúsky a zmiešame ich vo väčšej mise, osolíme, okoreníme a posypeme korením na Gyros. Zmes nasypeme na plech, podlejeme pohárom vody a upečieme. Bravčové mäso môžete samozrejme nahradiť aj kuracím mäsom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600g bravčového mäsa nakrájaného na kocky
klobása nakrájaná na kolieska
anglická slanina
šampióny
cibuľa
červená a zelená paprika
soľ
mleté čierne korenie
korenie Gyros
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 3.0/5 ( 7 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.