Hlavná stránka > Národné kuchyne > Talianska kuchyňa

Quattro Formaggi Tagliatelle

  autor   6685x

Suroviny:
Po 10 g pecorino
niva
parmezán
mozarella (guličková)
2dl smotany na varenie
cesnak
vegeta
olivý olej. Tagliatelle (sú cestovina na pásiky).


Postup:
Vopred si uvaríme tagliatele v osolenej vode. Potom do hrnca alebp panvice (s hlbším dnom) dáme olivoví olej, pridáme syr niva a počkáme pokiaľ sa rozpustí, zalejeme smotanou na varenie a hneď pridáme pecorino nakrájané na malé kocky, mozzarelu nakrájanú na kolieska, nastrúhaný parmezán, na tenké plátky nakrájaný cesnak, vegetu a miešame pokiaľ nám omáčka nezhustne. Dochutíme podľa potreby a premiešame spolu s tagliatelle. Nakoniec posypeme parmezánom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Po 10 g pecorino
niva
parmezán
mozarella (guličková)
2dl smotany na varenie
cesnak
vegeta
olivý olej. Tagliatelle (sú cestovina na pásiky).
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.6/5 ( 27 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.