Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Zo pstruhov

Pstruhy na karí

  autor   4515x

Suroviny:
4 pstruhy
100 g mandlí
2 drvené klinčeky
1 citrón
4 lyžice oleja
1 lyžica tuku
1 lyžica hladkej múky
1 čajová lyžička karí korenia
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Vyčistené pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle sparíme horúcou vodou, olúpeme, nasekáme na malé kúsky a opražíme v rozpálenom tuku. Z múky, klinčekov, soli, karí a čierneho korenia pripravíme zmes na obalenie. Pstruhy potrieme pripravenou zmesou a upečieme v rozpálenom oleji. Hotové pokvapkáme šťavou z polovice citróna nakrájaným na tenké plátky a posypeme mandľami. Podávame s čiernym chlebom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 pstruhy
100 g mandlí
2 drvené klinčeky
1 citrón
4 lyžice oleja
1 lyžica tuku
1 lyžica hladkej múky
1 čajová lyžička karí korenia
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 22 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.