Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Zo pstruhov

Pstruhy na holandský spôsob

  autor   5886x

Suroviny:
4 pstruhy
100 g šunky
1 čajová lyžička Solamylu
3 žĺtky
mäsový vývar
1 lyžica masla
citrónová šťava
olej
soľ.


Postup:
Očistené pstruhy umyjeme, osušíme, osolíme a opečieme v rozpálenom oleji. Pridáme na rezance nakrájanú šunku a opražíme. V mäsovom vývare rozmiešame Solamyl. Pridáme žĺtky, maslo, citrónovú šťavu a za stáleho miešania uvaríme vo vode. Pripravenou omáčkou polejeme opečené pstruhy so šunkou. Podávame s hranolkami a dusenou ryžou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 pstruhy
100 g šunky
1 čajová lyžička Solamylu
3 žĺtky
mäsový vývar
1 lyžica masla
citrónová šťava
olej
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 23 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.