Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Zo pstruhov

Pstruhy na cibuli

  autor   5662x

Suroviny:
4 pstruhy
3 lyžice oleja
400 ml prírodného bieleho vína
8 cibúľ
2 lyžice masla
majorán
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Vypitvané pstruhy umyjeme, osolíme a okoreníme. V rozpálenom oleji opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a rozložíme ju na dno pekáča (ohňovzdornej misy). Na cibuľu uložíme pstruhy, polejeme ich vínom, posypeme majoránom, pokvapkáme roztopeným maslom, zakryjeme a pečieme asi 20 minút vo vyhriatej rúre. Potom pstruhy odokryjeme a dopečieme domäkka. Podávame obložné udusenou cibuľou so zemiakovými hranolkami alebo zemiakovou kašou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 4 pstruhy
3 lyžice oleja
400 ml prírodného bieleho vína
8 cibúľ
2 lyžice masla
majorán
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 24 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.