Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Prívarok z kyslej kapusty

  autor   3111x

Suroviny:
600 g kyslej kapusty
200 ml smotany
1 cibuľa
40 g hladkej múky
40 g masti
mletá červená paprika
drvená rasca
soľ.


Postup:
Kyslú kapustu nakrájame na jemnejšie kúsky. Vložíme do vriacej osolenej vody a varíme. Na rozpálenej masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme hladkú múku, mletú červenú papriku, rascu a popražíme. Takto pripravenú zápražku zalejeme vychladnutou vodou z uvarenej kyslej kapusty a povaríme. Prilejeme ku kapuste, krátko necháme prejsť varom a napokon pridáme smotanu.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g kyslej kapusty
200 ml smotany
1 cibuľa
40 g hladkej múky
40 g masti
mletá červená paprika
drvená rasca
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.5/5 ( 12 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.