Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z rybieho filé

Prírodný rybací rezeň

  autor   2843x

Suroviny:
Rybie filé 150g
Soľ 10g
Mleté biele korenie 5g
Vajcia 1kus
Hl. múka 70g
Pretlačený cesnak 5g
Korenie na ryby 5g
Olej na vymastenie plechu


Postup:
Rybie filé zomelieme na mlynčeku, pridáme ingrediencie a formujeme hustejšiu zmes, ktorú si naporcujeme. Formujeme tzv. slzy, alebo rôzne nami požadované tvary. Zmes by mala byt hustejšej konzistencie, aby sa nám zachovala štruktúra aj po upečení, lebo ryby sú ako dobre vieme najmä filé dosť vodnaté. Pečieme pri teplote okolo 170. Podávame s rozlične upravenými zemiakmi a samozrejme s citrónom

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Rybie filé 150g
Soľ 10g
Mleté biele korenie 5g
Vajcia 1kus
Hl. múka 70g
Pretlačený cesnak 5g
Korenie na ryby 5g
Olej na vymastenie plechu
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 22 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.