Hlavná stránka > Prílohy > Rôzne prílohy

Príloha k obložným sendvičom a bagetám

  autor   2258x

Suroviny:
250 g bielej hlávkovej kapusty
75 g mrkvy
100 g kyslej smotany
1 lyžica citrónovej šťavy (octu)
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Kapustu a mrkvu očistíme. Oboje nakrájame na tenké rezance. Zmiešame s citrónovou šťavou a kyslou smotanou. Ochutíme soľou a korením. Najmenej 1 hodinu necháme odstáť na chladnom mieste.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 250 g bielej hlávkovej kapusty
75 g mrkvy
100 g kyslej smotany
1 lyžica citrónovej šťavy (octu)
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.6/5 ( 17 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.