Hlavná stránka > Jedlá z vajec > Ostatná

Prava francuzska majoneza

  autor   2672x

Suroviny:
1 zltok
1 kl horcice
2 dl olej
sol
citron


Postup:
zltok sa vymiesa so stipkou soli a horcicou, postupne sa pridava olej, treba stale miesat aby zmes zhustla; kej je majoneza hotova, dochuti sa citronom. Vydrzi 2 dni na lade, ale nie viac, lebo surovy zltok neslobodno skladovat viac

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 zltok
1 kl horcice
2 dl olej
sol
citron
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 25 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.