Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z kaprov

Podkovičky z kapra

  autor   3399x

Suroviny:
1 kapor
2 vajcia
2 lyžice mlieka
citrónová šťava
hladká múka
tuk na vyprážanie
strúhanka
soľ.


Postup:
Kapra vypitváme, umyjeme, zbavíme šupín a nakrájame na podkovičky. Osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Obalíme múkou, vajciami rozšľahanými s mliekom, preosiatou strúhankou a so soľou. Vypražíme v rozpálenom oleji z oboch strán. Podávame so zemiakovým šalátom a s udusenou ryžou premiešanou so zeleným hráškom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kapor
2 vajcia
2 lyžice mlieka
citrónová šťava
hladká múka
tuk na vyprážanie
strúhanka
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.0/5 ( 21 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.