Hlavná stránka > Hydina > Morčacie mäso

Plátky Vlastu Buriana

  autor   3473x

Suroviny:
morčacie prsia
jablko
žĺtka
čierne korenie
červená paprika
kečup
soľ
olej


Postup:
Mäso naklepeme, posolíme z oboch strán, okoreníme. Sprudka opečieme z oboch strán do zlata. Olúpeme jablko, nakrájame na kolieska, vyberieme stred. Opaprikujeme a paprikovou stranou dáme na olej na veľmi krátku dobu, otočíme a do stredu vyklepneme žĺtok, zakryjeme a trochu dusíme. Vajce sa musí opiecť. Mäso dáme na teplé miesto. Do výpeku z jabĺk dáme kečup.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced morčacie prsia
jablko
žĺtka
čierne korenie
červená paprika
kečup
soľ
olej
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 16 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.