Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z rybieho filé

Plátky filé s petržlenom a zeleným hráškom

  autor   2806x

Suroviny:
Filé z treskovitých rýb
¼ sáčku zeleninovej zmesi
maslo
soľ
1 vajce
hladká múka
petržlenová vňať
Príloha: zemiakové hranolky


Postup:
Plátky filé necháme chvíľu namočené v mlieku na zjemnenie chuti. Potom ich vyberieme, odkvapkáme, osolíme a postupne obaľujeme v múke, v rozšľahanom vajíčku, do ktorého sme pridali štipku soli, nasekaný petržlen a 2 PL vody. Takto pripravené filé kladieme do vymasteného pekáča a na každý plátok dáme kúsok masla. Podlejeme trochou vody a pečieme v horúcej rúre cca 30 min. Krátko pred servírovaním posypeme rybie filé zeleninou. Po chvíli pekáč vytiahneme z rúry a hotové jedlo podávame s hranolkami.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Filé z treskovitých rýb
¼ sáčku zeleninovej zmesi
maslo
soľ
1 vajce
hladká múka
petržlenová vňať
Príloha: zemiakové hranolky
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.7/5 ( 22 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.