Hlavná stránka > Cestoviny > Cestoviny

Penne s morčacím mäsom a špenátom

  autor   3285x

Suroviny:
Penne 500g
olej
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
300-500g morčacích pŕs
sekaný špenát cca 200g
1 šľahačka
vegeta
soľ
hladká múka
mlieko
kúsok masla
100 g eidamu


Postup:
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu,pridáme na kocky nakrájané mäso,opražíme,dáme špenát,ochutíme,dáme prelisovaný cesnak,podlejeme mliekom a varíme asi 5 minút.Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku,pridáme šľahačku a za stáleho miešania varíme ešte 15 minút.Nakoniec pridáme maslo a odstavíme. Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou a nastrúhaným syrom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Penne 500g
olej
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
300-500g morčacích pŕs
sekaný špenát cca 200g
1 šľahačka
vegeta
soľ
hladká múka
mlieko
kúsok masla
100 g eidamu
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.