Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Pečený kapor s parmezánom

  autor   1579x

Suroviny:
1 kapor
soľ
trochu rasce
70 g masla
50 g strúhaného parmezánu


Postup:
Kapra očistíme, vypitveme, dobre umyjeme a rozrežeme na porcie. Potom ho posolíme, posypeme rascou a po obidvoch stranách opečieme na masle. Opečené mäso ukladáme na teplú misu, posypeme parmezánom, obložíme zemiakovou kašou a polejeme zvyškom z opekania.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 kapor
soľ
trochu rasce
70 g masla
50 g strúhaného parmezánu
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 6 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.