Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z kaprov

Pečený kapor na paradajkách

  autor   2616x

Suroviny:
1 menší kapor
500 g paradajok
bazalka
oregano
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
40 g masti
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Kapra vyčistíme, zbavíme hlavy a šupín, umyjeme a vysekneme žiabre. Potom osolíme, okoreníme a prudko opečieme v rozpálenej masti. Pridáme olúpané a nakrájané paradajky, bazalku, oregano a petržlenovú vňať. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme najprv prikryté. Potom odokryjeme a dopečieme. Podávame s dusenou ryžou a zeleným šalátom v octovom náleve.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 menší kapor
500 g paradajok
bazalka
oregano
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
40 g masti
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 20 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.