Hlavná stránka > Rybie pokrmy > Z tresky

Pečené filé v horčicovo-syrovom cestíčku

  autor   3510x

Suroviny:
Filé z treskovitých rýb interleaved 500g Radoma
vegeta
korenie na ryby
cestíčko: 4 dl mlieka
2 PL horčice
100 g nastrúhaného syra
petržlen
1 vajce
hladká múka na zahustenie
Príloha: Zemiakové hranolky Radoma 1kg
½ sáčku Zeleninovej zmesi s kukuricou Radoma


Postup:
Filé nerozmrazujeme, na zjemnenie chuti ho môžme na chvíľu namočiť do mlieka. Potom ho posypeme vegetou a korením. Takto pripravené filé kladieme do pekáča, zalejeme cestíčkom a pečieme v rúre domäkka. Krátko pred servírovaním ryby posypeme zeleninou a necháme jedlo prehriať. Podávame s hranolkami pripravenými vo fritéze.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Filé z treskovitých rýb interleaved 500g Radoma
vegeta
korenie na ryby
cestíčko: 4 dl mlieka
2 PL horčice
100 g nastrúhaného syra
petržlen
1 vajce
hladká múka na zahustenie
Príloha: Zemiakové hranolky Radoma 1kg
½ sáčku Zeleninovej zmesi s kukuricou Radoma
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 24 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.