Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Parížsky kurací rezeň

  autor   9081x

Suroviny:
2 kuracie prsia
1 vajce
2 lyžice hladkej múky
1/2 dcl mlieka
soľ
tuk na smaženie


Postup:
Kuracie prsia vyklepeme a osolíme. Pripravíme si cestíčko z múky, vajca a mlieka, mierne osolíme. Kuracie prsia namočíme do cestíčka a ihneď vysmážame do zlata. Tip: do cestíčka môžeme pridať cesnak alebo grilovacie korenie.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 kuracie prsia
1 vajce
2 lyžice hladkej múky
1/2 dcl mlieka
soľ
tuk na smaženie
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 7 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.