Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Paradajková omáčka II.

  autor   7839x

Suroviny:
600 g paradajok
1 cibuľa
40 g hladkej múky
2 lyžice oleja
2 klinčeky
celé čierne korenie
cukor
soľ.


Postup:
Paradajky nakrájame a uvaríme domäkka. Z oleja a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú rozriedime šťavou z pretretých uvarených paradajok. Pridáme očistenú cibuľu vcelku, celé čierne korenie, klinčeky a varíme asi 20 minút. Nakoniec osolíme, podľa chuti osladíme a precedíme. Do pripravenej omáčky môžme podľa chuti pridať aj vajcia uvarené natvrdo.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g paradajok
1 cibuľa
40 g hladkej múky
2 lyžice oleja
2 klinčeky
celé čierne korenie
cukor
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 12 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.