Hlavná stránka > Prílohy > Zemiaková prílohy

Opekané zemiaky s hríbmi

  autor   2731x

Suroviny:
750 g menších zemiakov
350 g šampiňónov
200 g suchohríbov
2 póry
2 strúčiky cesnaku
5 lyžíc oleja
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Hríby očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Cesnak očistíme a nakrájame nadrobno. Na panvici rozpálime olej, pridáme pór a 5 minút dusíme. Vyberieme. Na panvicu dáme zemiaky a za stáleho miešania opekáme 10 minút do zlatista. Pridáme cesnak a hríby. Všetko spolu opekáme ďalších 10 minút. Okoreníme, pridáme pór, premiešame a zohrejeme.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 750 g menších zemiakov
350 g šampiňónov
200 g suchohríbov
2 póry
2 strúčiky cesnaku
5 lyžíc oleja
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 20 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.