Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Omáčka Chateaubriand

  autor   2629x

Suroviny:
200 ml bieleho vína
niekoľko šampiňónov
1 malá cibuľa
125 g bylinkového masla
500 ml teľacieho vývaru
tymian
polovica bobkového listu.


Postup:
Na panvicu dáme nasekanú cibuľu, tymian, bobkový list, očistené šampiňóny, biele víno a zmes rozvaríme. Pridáme vývar z teľacieho mäsa a varíme, až kým sa polovica tekutiny nevyvarí. Potom omáčku precedíme a zamiešame do nej bylinkové maslo.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 200 ml bieleho vína
niekoľko šampiňónov
1 malá cibuľa
125 g bylinkového masla
500 ml teľacieho vývaru
tymian
polovica bobkového listu.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.