Hlavná stránka > Prílohy > Rôzne prílohy

Nátierka s hermelínkom

  autor   2082x

Suroviny:
2 Hermelíny
4 natvrdo uvarené žĺtky
2 lyžice kyslej lahôdkovej smotany
50 g rastlinného nátierkového masla
2 zelené papriky
1 čajová lyžička horčice
pol nastrúhanej cibule
pol lyžičky citrónovej šťavy
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.


Postup:
Hermelín nastrúhame na hrubom strúhadle a spolu s rastlinným nátierkovým maslom a žĺtkami rozotrenými vidličkou vymiešame na hladkú hmotu. Pridáme papriky zbavené jadrovníkov, ktoré takisto nastrúhame na hrubom strúhadle, horčicu, kyslú smotanu, cibuľu, podľa chuti dosolíme a pridáme citrónovú šťavu. Všetko dôkladne vymiešame na hladkú nátierku. Natierame ju na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekaným kôprom alebo prizdobíme pretžlenovou vňaťou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 2 Hermelíny
4 natvrdo uvarené žĺtky
2 lyžice kyslej lahôdkovej smotany
50 g rastlinného nátierkového masla
2 zelené papriky
1 čajová lyžička horčice
pol nastrúhanej cibule
pol lyžičky citrónovej šťavy
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.6/5 ( 16 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.