Hlavná stránka > Vianoce > Mäsové jedlá

Mrazené filé na argentínsky spôsob

  autor   1919x

Suroviny:
600 g mrazeného rybacieho filé
soľ
mleté čierne korenie
1/4 citróna
60 g masla
strúhanky
250 g parmezánu
20 g oleja
2 dl bieleho vína


Postup:
Umyté rybacie filé rozdelíme na porcie, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, dno vysypeme strúhankou, dáme vrstvu postrúhaného parmezánu, naň položíme pripravené filé a posypeme opäť vrstvou syra. Vrstvy striedame. Na poslednú položíme kúsky masla, pokvapkáme olejom, zalejeme vínom a pečieme v rúre pokiaľ syr nezačne hnednúť. Podávame v mise, v ktorej sme piekli, so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g mrazeného rybacieho filé
soľ
mleté čierne korenie
1/4 citróna
60 g masla
strúhanky
250 g parmezánu
20 g oleja
2 dl bieleho vína
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.