Hlavná stránka > Prílohy > Omáčky, prívarky

Miešaná zelenina

  autor   2541x

Suroviny:
750 g zeleniny
200 ml smotany
30 g hladkej múky
40 g tuku
1 lyžica cukru
soľ.


Postup:
Očistenú zeleninu (mrkvu, petržlen, kaleráb a zeler) nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Karfiol, ružičkový kel a zelený hrášok uvaríme v osolenej vode osobitne. Precedíme a necháme odkvapkať. Predvarenú zeleninu opražíme na tuku, zaprášime hladkou múkou, podlejeme a udusíme domäkka. Mäkkú zeleninu osladíme a zjemníme smotanou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 750 g zeleniny
200 ml smotany
30 g hladkej múky
40 g tuku
1 lyžica cukru
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.