Hlavná stránka > Jedlá z mäsa > Hovädzie

Mexický guláš

  autor   11840x

Suroviny:
400 g predného hovädzieho mäsa
100 g ementálu
50 g masti
150 g sterilizovaného hrášku
2 cibule
2 lyžice paradajkového pretlaku
30 g hladkej múky
mäsový vývar
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.


Postup:
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu speníme na masti a primiešame mäso. Opražíme ho, osolíme, okoreníme a podlejeme mäsovým vývarom. Udusíme do polomäkka. Pridáme nasucho opražnú múku, paradajkový pretlak a dodusíme domäkka. Potom primiešame sterilizovaný hrášok a zohrejeme. Do každej porcie guláša dáme časť nastrúhaného syra a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 400 g predného hovädzieho mäsa
100 g ementálu
50 g masti
150 g sterilizovaného hrášku
2 cibule
2 lyžice paradajkového pretlaku
30 g hladkej múky
mäsový vývar
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 26 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.