Hlavná stránka > Prílohy > Rôzne prílohy

Kuriatka pre labužníkov

  autor   3658x

Suroviny:
750 g kuriatok
75 g slaniny
200 ml červeného vína
1 cibuľa
1 lyžica hladkej múky.


Postup:
Kuriatka očistíme a nakrájame (malé necháme vcelku). Slaninu nakrájame na malé kocky, rozškvaríme a opražíme na nej cibuľu nakrájanú nadrobno dozlata. Pridáme nakrájané kuriatka, chvíľu podusíme, osolíme, prilejeme červené víno a na malom ohni udusíme domäkka. Hladkú múku rozšľaháme v studenej vode a za stáleho miešania pridáme ku kuriatkam, zväčšíme oheň, necháme chvíľu prejsť varom a prípadne ešte dosolíme. Podávame buď ako prílohu k minútkam alebo s opekanými zemiakmi ako samostatné jedlo.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 750 g kuriatok
75 g slaniny
200 ml červeného vína
1 cibuľa
1 lyžica hladkej múky.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.8/5 ( 23 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.