Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kurča na taliansky spôsob

  autor   2670x

Suroviny:
1 väčšie kurča
soľ
mleté čierne korenie
40 g masla
80 g mastnej šunky
2 dl bieleho vína
1 strúčik cesnaku
2 lyžice kečupu
kurací vývar


Postup:
Očistené kurča umyjeme, osušíme a nakrájame na štvrťky, ktoré osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Na panvici rozpálime maslo, pridáme na rezance pokrájanú šunku, štvrťky kurčaťa a opečieme do červena. Potom podlejeme vínom, pridáme postrúhaný cesnak, kečup, podlejeme vývarom z kuracích drobkov a pomaly dusíme, až zmäkne. Hotové upravíme na misu a podávame.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 1 väčšie kurča
soľ
mleté čierne korenie
40 g masla
80 g mastnej šunky
2 dl bieleho vína
1 strúčik cesnaku
2 lyžice kečupu
kurací vývar
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.5/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.