Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracie prsia s rokfordovou omáčkou

  autor   3552x

Suroviny:
Kuracie alebo morčacie prsia
cibuľa
olej
korenie
soľ
štipľavá paprika
2
5 dcl piva
30 Dg rokfortu
hruškový kompót aj so šťavou


Postup:
Cibuľu nakrájame a speníme na oleji (masti, slanine). Nakrájame kuracie prsia, osolíme, okoreníme, pridáme k cibuli, opečieme, pridáme pivo (akékoľvek) a prikryté dusíme. Kým sa dusí, nakrájame hruškový kompót, do šťavy pridáme rokfort, pridáme silne pálivú papriku, hrušky a pridáme ku kurčaťu, trochu podusíme, kým mäso zmäkne. Podávame s chlebom. Jedlo sa môže pripravovať v prírode v kotlíku.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced Kuracie alebo morčacie prsia
cibuľa
olej
korenie
soľ
štipľavá paprika
2
5 dcl piva
30 Dg rokfortu
hruškový kompót aj so šťavou
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.5/5 ( 17 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.