Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracie prsia s mandľami

  autor   2392x

Suroviny:
600 g kuracieho mäsa z pŕs
2 bielky
1 lyžica Solamylu
soľ
3 lyžice oleja
1 mladý pór
1 cibuľa
50 g šampiňónov
1 kapia
50 g mandlí
2 lyžice červeného vína
2 lyžice sójovej omáčky.


Postup:
Mäso z kuracích pŕs pokrájame na menšie kocky a premiešame s rozšľahanými bielkami a rozmočeným Solamylom. Osolíme a opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme pór pokrájaný na malé kolieska, nadrobno posekanú cibuľu a na plátky pokrájané šampiňóny. Neskôr pridáme na stĺpiky pokrájanú kapiu a popražené posekané mandle. Pokvapkáme vínom a nakoniec ochutíme sójovou omáčkou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g kuracieho mäsa z pŕs
2 bielky
1 lyžica Solamylu
soľ
3 lyžice oleja
1 mladý pór
1 cibuľa
50 g šampiňónov
1 kapia
50 g mandlí
2 lyžice červeného vína
2 lyžice sójovej omáčky.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.