Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracie prsia s ananásom

  autor   4927x

Suroviny:
600 g kuracieho mäsa z pŕs
2 bielky
1 lyžica Solamylu
soľ
4 lyžice oleja
100 g ananásu alebo ananásového kompótu
50 g mandlí
4 lyžice mäsového alebo kuracieho vývaru
1 lyžica červeného dezertného vína
Solamyl na zahustenie.


Postup:
Mäso z kuracích pŕs pokrájame na menšie kocky, a premiešame s rozšľahanými bielkami, rozmočeným Solamylom a so soľou. Opražíme na časti oleja domäkka. Potom pridáme pokrájaný ananás alebo ananásový kompót, ošúpané opražené mandle, podlejeme mäsovým vývarom, dezertným vínom a dodusíme. Šťavu zahustíme rozmočeným Solamylom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g kuracieho mäsa z pŕs
2 bielky
1 lyžica Solamylu
soľ
4 lyžice oleja
100 g ananásu alebo ananásového kompótu
50 g mandlí
4 lyžice mäsového alebo kuracieho vývaru
1 lyžica červeného dezertného vína
Solamyl na zahustenie.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.4/5 ( 14 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.