Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracie plátky v marináde

  autor   3818x

Suroviny:
600 g hydinového mäsa – plátky
2 vajcia
3 strúčiky cesnaku
1 lyžica horčice
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica solamylu
1 lyžička soli
1 lyžička čierneho korenia
1 lyžica kečupu
2 lyžice oleja
saturejka.


Postup:
Mäso odblaníme, jemne naklepeme. Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame. Mäso vložíme do marinády a necháme 1-2 dni odstáť v chladničke. Odležané mäso opečieme rýchle na rozpálenom oleji. Podávame s ryžou, hranolkami a so zeleninovou oblohou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 600 g hydinového mäsa – plátky
2 vajcia
3 strúčiky cesnaku
1 lyžica horčice
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica solamylu
1 lyžička soli
1 lyžička čierneho korenia
1 lyžica kečupu
2 lyžice oleja
saturejka.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.2/5 ( 15 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.