Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracie fašírky s hubami

  autor   2663x

Suroviny:
450g pomletého kuracieho mäsa
2 cibule
250g húb ( šampiňóny)
soľ
čierne mleté korenie
horčica
zväzok petržlenovej vňate
1 kyslá smotana
1 strúčik cesnaku
olej
1 červená paprika


Postup:
Do pomletého kuracieho mäsa pridáme najemno posekanú alebo postrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, korenie, soľ, a dobre premiešame. Z masy vytvarujeme úhľadné fašírky a dáme ich aspoň na 1/2 hodiny schladiť. Potom z oboch strán dobre opečieme na oleji (oleja nedávame veľa). Do výpeku dáme pražiť posekanú červenú cibuľu, očistené a pokrájané huby a udusíme domäkka. Pridáme horčicu, smotanu, posolíme, ochutíme korením a ešte spolu krátko podusíme. Touto omáčkou polejeme fašírky. Podávame s ryžou, pečenými zemiačikmi a pokrájanou pečenou paprikou - namiesto nej môžeme dať aj inú zeleninu.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 450g pomletého kuracieho mäsa
2 cibule
250g húb ( šampiňóny)
soľ
čierne mleté korenie
horčica
zväzok petržlenovej vňate
1 kyslá smotana
1 strúčik cesnaku
olej
1 červená paprika
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.3/5 ( 20 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.