Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracia roláda

  autor   3571x

Suroviny:
300 g vykosteného kuracieho mäsa
300 g postrúhaného údeného syra
50 g bryndze
50 g mäkkého syra
50 g rastlinného ruku
3-4 mladé cibuľky
1 väčšiu sterilizovanú uhorku
petržlenovú vňať
mleté biele korenie
150 ml hustého kečupu
1 plnú lyžičku želatíny.


Postup:
Postrúhaný syr zabalíme do alobalu, vložíme do horúcej vody a necháme roztopiť. Ešte teplý ho rozvaľkáme (na alobale) do tvaru obdĺžnika. Mäso uvaríme a pomelieme. Želatínu dáme napučať do vlažnej vody. Tuk, mäkký syr a bryndzu dobre vymiešame. Pridáme pokrájanú uhorku a cibuľky, napučanú želatínu, pomleté mäso, kečup a posekanú petržlenovú vňať. Okoreníme, ak treba osolíme a dobre zmiešame. Na rozvaľkaný syr rozotrieme mäsovú plnku, pomocou alobalu zvinieme roládu, konce trochu pritlačíme. Dáme na pár hodín do chladničky stuhnúť. Pred podávaním pokrájame na kolieska

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 300 g vykosteného kuracieho mäsa
300 g postrúhaného údeného syra
50 g bryndze
50 g mäkkého syra
50 g rastlinného ruku
3-4 mladé cibuľky
1 väčšiu sterilizovanú uhorku
petržlenovú vňať
mleté biele korenie
150 ml hustého kečupu
1 plnú lyžičku želatíny.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.9/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.