Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracia pečienka na jabĺčkach

  autor   1947x

Suroviny:
500 g kuracích pečienok
2 jablká
1 biela cibuľa
4 PL paradajkového pretlaku
olej
200 ml smotany
bobkový list
korenie.


Postup:
Jablká olúpeme a nakrájame na kocky. Pečienky umyjeme, orežeme a nakrájame na plátky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pečienku a restujeme. Plameň zmiernime, pridáme pretlak, 1 bobkový list a jablká. Keď sú mäkké, prilejeme smotanu a prevaríme. Podávame s ryžou alebo ako predjedlo s pečivom.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 500 g kuracích pečienok
2 jablká
1 biela cibuľa
4 PL paradajkového pretlaku
olej
200 ml smotany
bobkový list
korenie.
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 2.9/5 ( 10 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.