Hlavná stránka > Hydina > Kuracie mäso

Kuracia pečeň

  autor   3620x

Suroviny:
20 dkg kuracej pečene
20 dkg húb z konzervy
1 cibuľa
3 lyžice oleja
soľ
korenie
červená paprika


Postup:
Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme papriku, na väčšie kúsky pokrájanú kuraciu pečeň, na tenko nakrájané huby. Okoreníme, ak treba podlejeme troškou vody a krátko pečieme s malým množstvom šťavy. Podávame s varenou ryžou.

Prep time: Cook time: Total time: Thinly-sliced 20 dkg kuracej pečene
20 dkg húb z konzervy
1 cibuľa
3 lyžice oleja
soľ
korenie
červená paprika
: 1 cups
 


comments powered by Disqus

Hodnotenie: 1.4/5 ( 13 hlasov )

Stiahni si Android aplikaciu Moje-recepty.sk Android app on Google Play

  
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.